Archives Січень 2017

Інструктор-консультант з нерухомості

Інструктор-консультант з нерухомості

З приходом фінансової кризи ситуація на ринку нерухомості погіршилася далеко не на краще, ціни на квартири знижуються, а купувати ні хто не поспішає, це відбувається з кількох причин:
по-перше: різко впав купівельний попит на нерухомість: через зниження рівня достатку населення (втрата роботи, скорочення, звільнення, зниження заробітної плати), багато громадян не в змозі накопичувати на житлі
по-друге: іпотечне кредитування практично не працює: банки не охоче видають кредити на купівлю житла через побоювання фінансових ризиків.

Read More

Купівля Комерційної Нерухомості – Справа Відповідальна!

Покупка Комерційної Нерухомості - Справа Відповідальна!

В даний час на ринку присутня велика кількість пропозицій про продаж виробничих баз, офісів, складів, будівель, нежитлових приміщень і т.д. Комерційна нерухомість може бути предметом будь-якої передбаченої або принаймні не забороненої законом угоди.

З урахуванням великої економічної значимості цих майнових об’єктів цілком зрозуміла важливість дотримання певних процедур угод купівлі-продажу комерційної нерухомості. Придбання нерухомості пов’язане з економічними та юридичними ризиками, які мають бути ретельно оцінені.

Read More